2
fotot
Jaga:     
Retseptid

EMADEPÄEVA RETSEPT: toorjuustukook pähklikreemiga

Ükski ema ei suuda vastu panna mõnusale pühapäevalõunale, eriti kui selle valmistamiseks on käised üles käärinud need, kes pealtnäha köögikunsti ei valda. Seda, et siin toodud retsept on lihtsamast lihtsam, ei pea hiljem söögilauas muidugi mainima!

(kaheksale)

Põhi:

  • 165 g šokolaadiküpsiseid
  • 50 g sulatatud võid
  • 2 sl pähklikreemi (Nutella)

Täidis:

  • 400 g toasooja toorjuustu
  • 300 g toasooja pähklikreemi (Nutella)

Peale:

  • maasikaid, pisut tumedat šokolaadi
(Britt Paju)

Purusta küpsised puruks, sega sulavõi ja pähklikreemiga ühtlaseks massiks ning suru korrapärase kihina 25–28sentimeetrise lahtikäiva koogivormi põhja. Sega mikseriga toorjuust ja pähklikreem ning vala küpsisepõhjale. Jahuta külmkapis paar tundi, kuni täidis on tahenenud. Kaunista maasikapoolikute ja šokolaaditahvlist köögiviljakoorijaga tõmmatud keerdudega.

(Britt Paju)

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta mainumbris.

1 kommentaar

K
Kohutav...  /   08:39, 8. mai 2016
[ Sisu ei vastanud Õhtulehe kommenteerimise reeglitele. ]

Loe ka neid lugusid