Jaga:     
Retseptid

AASIAPÄRANE SUUPISTERETSEPT: Krõbedad baklažaaniviilud

(kuuele kuni kaheksale)

  • 1 õhukeselt viilutatud väiksem baklažaan
  • 2 munavalget
  • 6 sl maisitärklist
  • 1 tl Hiina viie vürtsi segu või karripulbrit
  • 1 tl mahedamat tšillipulbrit
  • soola
  • koriandrilehti ja magusat tšillikastet serveerimiseks
  • õli frittimiseks

Sega kokku tärklis ja maitseained ning vahusta soolaga maitsestatud munavalged. Kuumuta potis õli, kuni saiatükk seal 40 sekundi jooksul pruunistub. Kasta baklažaaniviilud munasse, seejärel tärklisesegusse ning pruunista mitmekaupa õlis 3–4 minutit, vahepeal pöörates. Tõsta majapidamispaberile nõrguma. Serveeri soojalt koos magusa tšillikastmega.

(Britt Paju)

Võid baklažaaniviilud varem valmis teha ja need hiljem ahjus u 5 minuti jooksul 200 kraadi juures uuesti soojendada.

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta detsembrinumbris.

0 kommentaari