Jaga:     
Retseptid

VAHEMEREPÄRANE SUUPISTERETSEPT: Miniquiche’id juustu ja sibulaga

(12 tk)

  • 400 g soolast muretainast
  • 2 väiksemat sibulat
  • 1 sl oliiviõli
  • 100 g sinihallitusjuustu
  • 30 g juustu (nt Emmental, Gouda)
  • 2 muna
  • 5 sl kohvikoort
  • tüümiani

Rulli tainas u 0,5 cm paksuselt, lõika kaheteistkümneks muffinivormi või väiksemasse keeksivormi mahtuvaks kettaks ning suru need vormidesse. Kuumuta õlis sibulasektoreid, kuni need on pehmenenud (u 5 minutit). Pista igasse vormi tükk sinihallitusjuustu, sibul ja pisut tüümiani. Klopi kokku munad, koor ja riivitud juust. Maitsesta. Jaga vedelik vormidesse ja küpseta 180 kraadi juures u 25 minutit.

(Britt Paju)

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta detsembrinumbris.

0 kommentaari