Jaga:     
Retseptid

VAHEMEREPÄRANE SUUPISTERETSEPT: Prosecco vaarikajääga

(kuni kaheksale)

  • 400 g (külmutatud) vaarikaid
  • 1 dl suhkrut
  • sorts sidrunimahla
  • proseccot või muud kuiva vahuveini

Sulata marjad ja püreesta koos suhkruga kannmikseris. Kurna läbi peene sõela, lisa sidrunimahl ja jaga u 8 papptopsi vahel. Kata topsid toidukilega ning suska läbi kile iga topsi keskele kas jäätisepulk või grilltikk. Pista topsid sügavkülma ja lase korralikult jäätuda. Serveerimiseks vala vahuvein laiemasse klaasi ja lisa jääpulk.

(Britt Paju)

Võid vaarikajääd valmistada ka tavalistes jääkuubikuvormides.

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta detsembrinumbris.

0 kommentaari