(Britt Paju)
Jaga:     
Retseptid

JÕULURETSEPT: Jõhvikaglögi

(neljale)

  • 700 ml jõhvikamahla
  • 300 ml õunamahla
  • 2–3 sl pruuni suhkrut
  • 2 tähtaniisi
  • 5 nelgitera
  • 1 kaneelikoor
  • 1 vanillikaun
  • 2 cm jupp kooritud ja viilutatud ingverit
  • serveerimiseks kuivatatud jõhvikaid, rosinaid ja mandleid
(Britt Paju)

Vala koostisained potti ja keeda u 10 minutit. Lase mõni minut tõmmata ja vala kuumakindlatesse klaasidesse. Lisa marjad ja mandlid, soovi korral vala juurde sorts Cointreau’d, konjakit või tumedat rummi.

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2014. aasta detsembrinumbris.

0 kommentaari

Loe ka neid lugusid