2
fotot
(Britt Paju)
Jaga:     
Retseptid

RETSEPT: suitsukalaga võileib ürdi-toorjuustukastme ja soolakurgiga

(neljale)

  • 4 rukkikuklit või võileivataskut
  • 200 g puhastatud kuumsuitsukala
  • 8 redist
  • lehtsalatit või salatirohelist

Määri (soovi korral röstitud) kuklipoolikutele pisut kastet, pane peale salatileht või peoga salatirohelist ja muud komponendid. Kuhja otsa tõsta supilusikaga kastet, kata mõne salatilehega ja aseta peale teine kuklipoolik.

(Britt Paju)

Kaste:

  • 100 g toasooja toorjuustu
  • 1 dl hakitud ürte (murulauk, till, petersell, basiilik)
  • sorts sidrunimahla
  • 0,5 tl soola

Vurista komponendid saumikseriga ühtlaseks kastmeks.

Soolakurgi retsepti leiad SIIT.

(Britt Paju)

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2014. aasta juuninumbris.

0 kommentaari