(Britt Paju)
Jaga:     
Retseptid

RETSEPT: aasiapärases sahvrimarinaadis sea sisefilee grillitud kapsaga

(neljale)

  • u 700 g sea sisefileed
  • 5 sl sojakastet
  • 1 küüslauguküüs
  • 3 kuhjaga sl ploomimoosi
  • u 2 cm paksune ingveriviil koorituna ja hakituna

Puhasta filee kelmetest. Sega kokku sojakaste, moos ja hakitud ingver ning määri liha seguga. Lase 1,5 tundi toasoojas kaanega kaetult maitsestuda, vahepeal liha marinaadis keerates. Enne grillimist pühi lihalt liigne marinaad ja küpseta keskmisel kuumusel kaane all 5 minutit igalt küljelt, kokku 20 minutit. Liha pöörates pintselda seda iga kord ka marinaadiga. Pärast küpsetamist paki liha fooliumisse ja lase u 10 minutit tõmmata.

Grillitud kapsa retsepti leiab SIIT.

(Britt Paju)

Proovi sama marinaadi ka õuna- või apelsinimoosiga.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2014. aasta juuninumbris.

0 kommentaari

Loe ka neid lugusid